Depozitar
Postul de depozitar pentru piese auto. 
 
Cerinte: studii medii sau superioare, tehnice, matematice, logica bună, perseverență, responsabilitate și muncă în echipă.
Responsabilități: recepționarea/eliberarea livrărilor, completarea comenzilor după solicitare, transferul mărfurilor, efectuarea rapoartelor, informarea despre defecte și foi de inventar. Se asigură pachet social deplin, uniforme de iarnă și de vară. Există perspective de creștere profesională și de carieră. Trimiteți CV-ul la adresa de e-mail: nipmold@mail.ru.
Vânzător-consultant

 Poziția de vânzător-consultant în departamentul vânzări cu amănuntul și cu ridicata

Cerințe: învățământ tehnic secundar sau învățământ superior. Cunoașterea detaliată a mașinilor moderne. Cunoștințe și abilități de vânzare cu amănuntul și cu ridicata.

Responsabilități: cautarea activă de clienți, menținerea unei baze de date existente, negocierea și consultarea cumpărători, vânzări prin telefon, primirea și procesarea comenzilor, raoortarea. Se asigură pachet social complet. Există perspective de creștere profesională și de carieră. Trimiteți CV-ul la adresa de e-mail: nipmold@mail.ru

Șofer-expeditor

 Compania Nipon Auto dispune de poziția vacantă șofer-expeditor.

Cerințe: experiență de cel puțin 3 ani în condus mașini, experiență în livrări, comunicare cu clienții, politicos, punctual și nefumător.

Oferim: mașină, reparații, combustibil. Deplasări în oraș și în Republică. Salariul mai mare decât în mediile similare. Bonusuri pentru realizarea cu succes a muncii. Carnet de muncă oficial, pachet social complet. Trimiteți CV-ul la nipmold@mail.ru și veți fi informat despre data interviului. www.nipon-auto.md

Puteți trimite CV-ul dumneavoastra la e-mail: nipmold@mail.ru