Aveți grijă de motor pe căldură. Grupul de motoar

În fiecare an, temperatura din timpul verii crește și crește. De aceea trebuie să ai grijă de tine și de mașina ta.

În vreme foarte caldă, sistemele auto nu se supun condițiilor de temperatură. Mașinile exacerbează "boli cronice", iar numărul defecțiunilor sistemului de aer condiționat crește de mai multe ori.

Nipon Auto recomandă efectuarea unui control al mașinii. Acest lucru este necesar deoarece țevile și părțile de cauciuc ale sistemelor se uzează mai repede la căldură, se fierbe în baterii

electrolit, performanță redusă a frânării.

Dar, cel mai important, aveți grijă de motor!

Monitorizați cu atenție temperatura lichidului de răcire. Uneori radiatorul poate să nu facă față răcirii. Pentru a evita acest lucru, verificați nivelul lichidului de răcire din timp, precum și funcționalitatea ventilatorului de răcire.

Dacă acționează pe o centură, verificați tensiunea. Dacă ventilatorul este electric, verificați contactele. Curățați radiatorul de la diferiți contaminanți.

Dacă motorul încă mai fierbe, opriți-l imediat și lăsați-l să se răcească.

Lăsați un container de apă antigel sau apă distilată în portbagaj. Acest lucru vă va ajuta, într-o situație extremă, să adăugați lichid și să ajungeți la cel mai apropiat service.

Nipon Auto reamintește diagnosticarea în timp util a autovehiculului în timpul verii și oferă, de asemenea, o gamă largă de grupuri de motoare ARCO.

Piesele auto sunt disponibile pentru următoarele grupe de produse: pistoane, seturi de inele, manșoane, turbine, pompe de apă, lanțuri de distribuție, cilindri, dispozitive de pretensionare, supape de admisie, pompe de ulei și sisteme de combustibil, elemente de fixare, arbori cotiți. ARCO calitate excelentă la un preț accesibil!

2019:06:21
Extinderea sortimentului. Volkswagen Group
Ne bucurăm să vă informăm despre noul stoc de la Volkswagen Group. Volkswagen (Volkswagen Konzern, Volkswagen Group sau VW Group) este un grup de întreprinderi auto a căror companie-mamă este Volkswagen AG.
2019:10:07
MK KASHIYAMA. Fiabilitate absolută la drum.
Nipon Auto își extinde constant gama de produse auto, precum crește și numărul de mărci din Japonia, ținând cont de nevoile clientului.
2019:09:11
LYNXauto. Calitate excelentă la un preț accesibil
Nipon Auto prezintă noul brand japonez de piese auto pentru mașina dvs. Akita Kaihatsu a fost fondată ca un mic laborator pentru studiul proprietăților metalelor din 1964 în orașul Osaka (Japonia). În 1987, Akita Kaihatsu a fost implicată direct în elaborarea standardelor fundamentale ale sistemului pentru organizarea managementului calității (ISO 9000) și managementul mediului (ISO 14000). În 2008, producția de piese auto a fost organizată sub propria sa marcă - LYNXauto. Astfel, la sfârșitul anului 2008, producția de piese auto și consumabile pentru automobile a început la instalațiile de producție și la întreprinderile partenere. Astăzi LYNXauto este reprezentat de 12 grupuri de produse și are peste 5.000 de produse.
2019:09:09