Aveți grijă de motor pe căldură. Grupul de motoar

În fiecare an, temperatura din timpul verii crește și crește. De aceea trebuie să ai grijă de tine și de mașina ta.

În vreme foarte caldă, sistemele auto nu se supun condițiilor de temperatură. Mașinile exacerbează "boli cronice", iar numărul defecțiunilor sistemului de aer condiționat crește de mai multe ori.

Nipon Auto recomandă efectuarea unui control al mașinii. Acest lucru este necesar deoarece țevile și părțile de cauciuc ale sistemelor se uzează mai repede la căldură, se fierbe în baterii

electrolit, performanță redusă a frânării.

Dar, cel mai important, aveți grijă de motor!

Monitorizați cu atenție temperatura lichidului de răcire. Uneori radiatorul poate să nu facă față răcirii. Pentru a evita acest lucru, verificați nivelul lichidului de răcire din timp, precum și funcționalitatea ventilatorului de răcire.

Dacă acționează pe o centură, verificați tensiunea. Dacă ventilatorul este electric, verificați contactele. Curățați radiatorul de la diferiți contaminanți.

Dacă motorul încă mai fierbe, opriți-l imediat și lăsați-l să se răcească.

Lăsați un container de apă antigel sau apă distilată în portbagaj. Acest lucru vă va ajuta, într-o situație extremă, să adăugați lichid și să ajungeți la cel mai apropiat service.

Nipon Auto reamintește diagnosticarea în timp util a autovehiculului în timpul verii și oferă, de asemenea, o gamă largă de grupuri de motoare ARCO.

Piesele auto sunt disponibile pentru următoarele grupe de produse: pistoane, seturi de inele, manșoane, turbine, pompe de apă, lanțuri de distribuție, cilindri, dispozitive de pretensionare, supape de admisie, pompe de ulei și sisteme de combustibil, elemente de fixare, arbori cotiți. ARCO calitate excelentă la un preț accesibil!

2019:06:21
Atenție! Promoție
Dacă ești proprietarul unei mașini TOYOTA PRIUS, atunci Nipon Auto este pentru Dvs!
2020:05:20
PROMOȚIE JFBK. Fabricat în Japonia.
Dragi automobiliști! În Nipon Auto dispune de o promoție la componentele sistemului de frânare ale unei mașini.
2020:05:15
Rulmenți pentru cutia de viteze
Nipon Auto prezintă o selecție largă de rulmenți pentru cutia de viteze manuală.
2020:05:12