O gamă impresionantă de piese de schimb CTR. Bi

Vă prezentăm CTR. Acesta este un producător renumit de piese auto.

Mai mult de 1000 de poziții pentru mașinile japoneze. Elementele CTR sunt certificate conform standardelor ISO 9001/9002.

Nipon Auto oferă cea mai largă gamă de produse: suport pentru amortizator, brațe pentru suspensii, bucșe, caroserie, plăcuțe de frână, bieleta antiruliu, pistoane.

Bieleta antiruliu (suportul pentru stabilizator). Printre părțile principale ale suspensiei se află un stabilizator, care reduce ruloul întregii mașini în timpul virajelor, menține linia de accelerație și, de asemenea, reduce deplasările la frânare. Suporturile reduc în mod semnificativ legătura mașinii în mișcare. Ele par să lege suspensia și corpul într-o singură unitate.

Înălțimea (suportului) este o tijă cu o lungime de 5 ... 20 cm, la capetele căreia există balamale, asigurând o articulație mobilă.

Simtomele defectării suporturilor:

 Baterea la condusul pe un traseu complicat, precum și la deplasarea prin "lovituri de viteză".

Bătăile vin din partea laterală a roții unde standul nu este în ordine. Dacă suportul de pe manșon este defect, atunci baterea este destul de liniștită și este mai greu să identificați defecțiunea.

 Chiar dacă șoseaua este netedă, mașina se trage într-o direcție sau alta, este dificil să o țineți pe o direcție.

 Dacă, la intrarea într-o curbă, rotația mașinii este mult mai mare, atunci probabil că suporturile sunt necorespunzătoare.

 Mașina se pornește mai greu în timpul accelerației sau decelerării.

Bucsa basculă - o parte necesară a mașinii, pentru a reduce zgomotul în timpul funcționării suspensiei. Bucsa bascula este un intermediar între elementul de suspensie și structura rigidă a caroseriei. Bucsa basculă este un cilindru cu o parte interioară din cauciuc. Astfel încât cauciucul nu este purtat pe șurubul de montare, în interiorul cauciucului se introduce un manșon metalic.

Simptomele defecțiunii bucsei bascula:

- Există lovituri atunci când conduceți. În bucsă, piesa de cauciuc este ruptă și când maneta se mișcă, manșonul interior este puternic deplasat în bucsă.

- Încălcarea clarității suspendării. Mașina trebuie să meargă echilibrat.

Trei motive pentru eșecul bucsei basculă:

 Durată de viață îndelungată. Cauciucul și-a pierdut elasticitatea sau s-a uscat.

 Efect chimic pe partea de cauciuc. Bucsa are mai mult ulei care l-a corodat.

 Instalare incorectă. Șuruburile  ar trebui să se facă numai atunci când mașina se află pe roți, și nu agățată. Bucsele cu pereți despărțitori sunt instalate numai într-o anumită poziție, în caz contrar acestea vor eșua rapid.

Suporturile pentru motoare sunt suporturi speciale care servesc la atenuarea vibrațiilor în timpul funcționării motorului și la asigurarea acestuia. Suportul preia presiunea mecanismului. Datorită suportului, unitatea electrică este izolată pe toate părțile, ceea ce face mașina confortabilă.

Suportul este un element din cauciuc-metal în care un strat de cauciuc este plasat între două plăci de oțel. Plăcile au o piesă filetată sub formă de știfturi pentru conectarea cu părțile corpului.

Simptomele defecțiunii:

• Vibrații ale motorului;

• Motorul "sare" la pornire și frânare;

• La deplasare, la trecerea în viteze, se simte tremurat;

• Când conduceți pe un drum, există bătăi asemănătoare unei defecțiuni a mecanismului de rulare.

 

La Nipon Auto, puteți să faceți diagnosticări, să întrețineți și să cumpărați piesele necesare!

2019:04:24
Extinderea sortimentului. Volkswagen Group
Ne bucurăm să vă informăm despre noul stoc de la Volkswagen Group. Volkswagen (Volkswagen Konzern, Volkswagen Group sau VW Group) este un grup de întreprinderi auto a căror companie-mamă este Volkswagen AG.
2019:10:07
MK KASHIYAMA. Fiabilitate absolută la drum.
Nipon Auto își extinde constant gama de produse auto, precum crește și numărul de mărci din Japonia, ținând cont de nevoile clientului.
2019:09:11
LYNXauto. Calitate excelentă la un preț accesibil
Nipon Auto prezintă noul brand japonez de piese auto pentru mașina dvs. Akita Kaihatsu a fost fondată ca un mic laborator pentru studiul proprietăților metalelor din 1964 în orașul Osaka (Japonia). În 1987, Akita Kaihatsu a fost implicată direct în elaborarea standardelor fundamentale ale sistemului pentru organizarea managementului calității (ISO 9000) și managementul mediului (ISO 14000). În 2008, producția de piese auto a fost organizată sub propria sa marcă - LYNXauto. Astfel, la sfârșitul anului 2008, producția de piese auto și consumabile pentru automobile a început la instalațiile de producție și la întreprinderile partenere. Astăzi LYNXauto este reprezentat de 12 grupuri de produse și are peste 5.000 de produse.
2019:09:09