PARTS-MALL. Combinația excelentă de preț și calit

PARTS-MALL este o companie coreeană recunoscută, care produce piese auto. Compania a fost înființată în 1998. În 2002, PARTS-MALL a început să-și extindă domeniului de activitate. Producția a devenit mai vastă, ceea ce a permis companiei Parts-Mall să intre pe piața mondială. Parts-Mall exportă și produce piese auto coreeene pentru întreaga gamă de automobile Kia, Hyundai, Ssangyong, GM Daewoo, chiar și Samsung Motors.

Compania produce:
- Amortizoare
- Filtre auto
- Cauciuc, rezistent la ulei și benzină
- Plăcuțe de frână
- Fire de înaltă tensiune
- Pompe de apă
- Elemente de suspensie
- Produse din silicon.
PARTS-MALL utilizează tehnologia NVH (Noise vibration harshness), ceea ce reprezintă înseamnă reducerea zgomotului, vibrațiilor și rigidității.
PARTS-MALL exporta produsele în mai mult de 46 de țări.
Nipon-Auto recomandă: Produsele Parts-Mall sunt o combinație excelentă de preț bun la calitate înaltă.
Sistemul de frânare Probleme. Soluții.
Sistemul de frânare este unul dintre cele mai importante în orice mașină. De funcționalitatea sa depinde de funcționarea corectă a mașinii, precum și siguranța rutieră. Când sistemul de frânare este rupt, este interzis în mod legal să mergeți pe șosea, deoarece este extrem de periculos pentru toți participanții la trafic.
Program de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă
Stimați clienți! Îmi perioada sărbătorilor de iarnă noi lucrăm:
Filtre pentru salon și motor
Filtrul de aer pentru mașină. Filtrele de aer funcționează în sistemele de admisie a aerului, ceea ce este necesar pentru a crea un amestec aer-combustibil. În absența unui filtru, tot praful, granulele de nisip, murdăria și apa pătrund în cilindrii motorului. Acest lucru afectează în mod semnificativ funcționalitatea motorului. Filtrul se ocupă de astfel de probleme și nu permite întregului sistem să eșueze. Când înlocuiți filtrul, acordați atenție la cât de strâns se fixează, astfel încât să nu existe goluri și spații.