Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță

 Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.

 
Ce este inclus în lanțul de distribuție? Neapărat lanțul sau lanțul de distribuție, roți dințate ale pompei de ulei, două seturi de amortizare a lanțului de distribuție, un distribuitor hidraulic, simering pentru pompa de ulei, șuruburile de fixare și șuruburile pompei de ulei.
 
Care sunt principalele detalii?
 
Lanțul este cea mai importantă parte din kit. Acesta constă din numeroase legături și combină cei doi arbori cu came, sincronizând lucrul cu arborele cotit. Lanțurile sunt în două rânduri. Dacă utilizați un ulei calitativ, lanțul este foarte durabil și fiabil, poate "trece" 180-220 mii km.
 
Stelele de distribuție. Piese metalice solide sau despicate cu dinți. Servesc pentru conducerea din lanț.
 
Bara de stabilizare a lanțului. Cel mai adesea există două. Ele direcționează, nu lasă lanțurile să vibreze.
 
Scândurile sunt realizate din aliaj de aluminiu, metal, plastic (polimer compus din trei straturi).
 
Care sunt cauzele problemei? Problemele lanțului de distribuție se datorează lubrifierii insuficiente, calității slabe a uleiului și căderii de presiune.
 
Dacă aveți nevoie de sfaturi sau nu știți ce kit să alegeți, managerii noștri vor fi bucuroși să vă ajute. Vă vom spune despre avantajele seturilor ARCO, precum și despre familiarizarea cu alte produse ale mărcii.
2018:06:12
Căldura nu este o piedică. Principiul aparatului d
Sistemul de aer-condiționat este conceput pentru a crea și a menține un microclimat confortabil în interiorul mașinii: reglarea temperaturii și umidității aerului. De asemenea, sistemul este responsabil pentru optimizarea fluxului de aer, filtrarea impurităților nocive și eliminarea mirosurilor neplăcute.
2019:07:08
Orientat corect. Principalele proprietăți ale ulei
Astăzi înțelegem proprietățile de bază ale uleiurilor lubrifiante, și anume în termeni care îi caracterizează. Vă prezentăm 7 proprietăți pentru a alege un ulei potrivit pentru mașina dvs.
2019:06:29
Aveți grijă de motor pe căldură. Grupul de motoar
În fiecare an, temperatura din timpul verii crește și crește. De aceea trebuie să ai grijă de tine și de mașina ta.
2019:06:21