Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță

 Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.

 
Ce este inclus în lanțul de distribuție? Neapărat lanțul sau lanțul de distribuție, roți dințate ale pompei de ulei, două seturi de amortizare a lanțului de distribuție, un distribuitor hidraulic, simering pentru pompa de ulei, șuruburile de fixare și șuruburile pompei de ulei.
 
Care sunt principalele detalii?
 
Lanțul este cea mai importantă parte din kit. Acesta constă din numeroase legături și combină cei doi arbori cu came, sincronizând lucrul cu arborele cotit. Lanțurile sunt în două rânduri. Dacă utilizați un ulei calitativ, lanțul este foarte durabil și fiabil, poate "trece" 180-220 mii km.
 
Stelele de distribuție. Piese metalice solide sau despicate cu dinți. Servesc pentru conducerea din lanț.
 
Bara de stabilizare a lanțului. Cel mai adesea există două. Ele direcționează, nu lasă lanțurile să vibreze.
 
Scândurile sunt realizate din aliaj de aluminiu, metal, plastic (polimer compus din trei straturi).
 
Care sunt cauzele problemei? Problemele lanțului de distribuție se datorează lubrifierii insuficiente, calității slabe a uleiului și căderii de presiune.
 
Dacă aveți nevoie de sfaturi sau nu știți ce kit să alegeți, managerii noștri vor fi bucuroși să vă ajute. Vă vom spune despre avantajele seturilor ARCO, precum și despre familiarizarea cu alte produse ale mărcii.
Sistemul de frânare Probleme. Soluții.
Sistemul de frânare este unul dintre cele mai importante în orice mașină. De funcționalitatea sa depinde de funcționarea corectă a mașinii, precum și siguranța rutieră. Când sistemul de frânare este rupt, este interzis în mod legal să mergeți pe șosea, deoarece este extrem de periculos pentru toți participanții la trafic.
Program de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă
Stimați clienți! Îmi perioada sărbătorilor de iarnă noi lucrăm:
Filtre pentru salon și motor
Filtrul de aer pentru mașină. Filtrele de aer funcționează în sistemele de admisie a aerului, ceea ce este necesar pentru a crea un amestec aer-combustibil. În absența unui filtru, tot praful, granulele de nisip, murdăria și apa pătrund în cilindrii motorului. Acest lucru afectează în mod semnificativ funcționalitatea motorului. Filtrul se ocupă de astfel de probleme și nu permite întregului sistem să eșueze. Când înlocuiți filtrul, acordați atenție la cât de strâns se fixează, astfel încât să nu existe goluri și spații.