Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță

 Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.

 
Ce este inclus în lanțul de distribuție? Neapărat lanțul sau lanțul de distribuție, roți dințate ale pompei de ulei, două seturi de amortizare a lanțului de distribuție, un distribuitor hidraulic, simering pentru pompa de ulei, șuruburile de fixare și șuruburile pompei de ulei.
 
Care sunt principalele detalii?
 
Lanțul este cea mai importantă parte din kit. Acesta constă din numeroase legături și combină cei doi arbori cu came, sincronizând lucrul cu arborele cotit. Lanțurile sunt în două rânduri. Dacă utilizați un ulei calitativ, lanțul este foarte durabil și fiabil, poate "trece" 180-220 mii km.
 
Stelele de distribuție. Piese metalice solide sau despicate cu dinți. Servesc pentru conducerea din lanț.
 
Bara de stabilizare a lanțului. Cel mai adesea există două. Ele direcționează, nu lasă lanțurile să vibreze.
 
Scândurile sunt realizate din aliaj de aluminiu, metal, plastic (polimer compus din trei straturi).
 
Care sunt cauzele problemei? Problemele lanțului de distribuție se datorează lubrifierii insuficiente, calității slabe a uleiului și căderii de presiune.
 
Dacă aveți nevoie de sfaturi sau nu știți ce kit să alegeți, managerii noștri vor fi bucuroși să vă ajute. Vă vom spune despre avantajele seturilor ARCO, precum și despre familiarizarea cu alte produse ale mărcii.
2018:06:12
Extinderea sortimentului. Volkswagen Group
Ne bucurăm să vă informăm despre noul stoc de la Volkswagen Group. Volkswagen (Volkswagen Konzern, Volkswagen Group sau VW Group) este un grup de întreprinderi auto a căror companie-mamă este Volkswagen AG.
2019:10:07
MK KASHIYAMA. Fiabilitate absolută la drum.
Nipon Auto își extinde constant gama de produse auto, precum crește și numărul de mărci din Japonia, ținând cont de nevoile clientului.
2019:09:11
LYNXauto. Calitate excelentă la un preț accesibil
Nipon Auto prezintă noul brand japonez de piese auto pentru mașina dvs. Akita Kaihatsu a fost fondată ca un mic laborator pentru studiul proprietăților metalelor din 1964 în orașul Osaka (Japonia). În 1987, Akita Kaihatsu a fost implicată direct în elaborarea standardelor fundamentale ale sistemului pentru organizarea managementului calității (ISO 9000) și managementul mediului (ISO 14000). În 2008, producția de piese auto a fost organizată sub propria sa marcă - LYNXauto. Astfel, la sfârșitul anului 2008, producția de piese auto și consumabile pentru automobile a început la instalațiile de producție și la întreprinderile partenere. Astăzi LYNXauto este reprezentat de 12 grupuri de produse și are peste 5.000 de produse.
2019:09:09