KP Gasket: fabricat în Japonia

 Istoria KP Gasket a început la 1 octombrie 1941 în Japonia. Până în prezent este unul dintre liderii care lucrează în domeniul creării garniturilor de înaltă calitate pentru motoare cu ardere internă.

Care este secretul succesului și al poziției de lider pe piața mondială? În primul rând, au o bază științifică și tehnică independentă. De asemenea, compania implică numai echipamente extrem de mecanizate, respectă standardele de mediu și controlul calității la fiecare etapă a procesului de producție.
Nipon Auto recomandă: garnituri multistrat din oțel KPGasket. Este un produs de primă clasă pentru reparația motorului. KP Gasket a dezvoltat și a realizat o garnitură multistrat din metal (până la 6 straturi!). Aceste garnituri sunt utilizate pentru motoarele diesel, precum și în mașini cu turbocompresor.
Gama sortimentală: garnituri de distribuție pentru aproape toate mașinile japoneze (mai mult de 500 de poziții). Fiecare garnitură este proiectată individual pentru fiecare motor.
Pentru a menține etanșeitatea diferitelor combinații se utilizează garnituri din cauciuc, metal de diferite forme și mărimi.
O caracteristică distinctivă a produselor este că acestea sunt modelate pe echipament special și sunt supuse unor teste de complexitate diferită pentru detectare defectelor și pentru a obține un produs de foarte bună calitate la vânzare.
La Nipon Auto găsiți garniturile necesare pentru a repara motorul mașinii Dvs. Te invitîm la Calea Orheiului 125!
2018:06:06
Vă invităm la reduceri
Stimați automobilişti! Alegeți corect!
2020:07:06
OFERTA DE VARĂ
Dragi automobiliști! OFERTA DE VARĂ este disponibilă!
2020:06:30
Chiulasă
Nipon Auto prezintă o gamă largă de piese pentru grupul chiulasă:
2020:06:23