Koyo: rulmenți japonezi de înaltă calitate

 Koyo - este o marcă de rulmenți care aparține corporației JTEKT. Compania dispune de o gamă largă de produse, de la rulmenți de cea mai mare dimensiune, cu un diametru exterior de până la șapte metri, și terminând cu rulmenți, cu un diametru interior de aproximativ un milimetru.


Koyo folosește cele mai bune produse ca materii prime moderne și tehnologii de înaltă calitate. În acest fel au fost creați rulmenți ceramici hibrizi, precum și o gamă largă de rulmenți care pot fi utilizați și în medii mai agresive și dure.

JTEKT Corporation este lider mondial în producerea rulmeților.

Alege ce este mai bun! Alege un lider global în rulmenți - Koyo!

Te așteptăm la Nipon Auto, ne vom bucura să vă deservim u cele mai calitative piese auto.

2018:05:31
Set modern de ambreiaj Aisin. Soluție profitabilă!
Aisin a lansat setul de conversie a ambreiajului TwinDisc pentru a înlocui volantul cu masă dublă (DMF). Principalul avantaj al setului de conversie TwinDisc SWT-378 este un disc ambreiaj pe ambele părți. Absortează și neutralizează vibrațiile emise de motor la turații reduse.
2019:05:22
Ne pregătim de vară. Suspensie. 555
Zăpada și gheață din timpul iernii, gropile în primăvară. Mașina se confruntă cu condiții dificile pe drumurile noastre. Pregătiți-vă prietenul cu patru roți pentru sezonul de vară și mergeți în vacanță cu ușurință.
2019:05:18
Cap de bară, plăcuțe de frână CTR
Vă prezentăm CTR. Acesta este un producător renumit de piese auto. Mai mult de 1000 de elemente pen tru mașinile japoneze. Piese auto CTR sunt certificate conform standardelor ISO 9001/9002.
2019:05:14