Koyo: rulmenți japonezi de înaltă calitate

 Koyo - este o marcă de rulmenți care aparține corporației JTEKT. Compania dispune de o gamă largă de produse, de la rulmenți de cea mai mare dimensiune, cu un diametru exterior de până la șapte metri, și terminând cu rulmenți, cu un diametru interior de aproximativ un milimetru.


Koyo folosește cele mai bune produse ca materii prime moderne și tehnologii de înaltă calitate. În acest fel au fost creați rulmenți ceramici hibrizi, precum și o gamă largă de rulmenți care pot fi utilizați și în medii mai agresive și dure.

JTEKT Corporation este lider mondial în producerea rulmeților.

Alege ce este mai bun! Alege un lider global în rulmenți - Koyo!

Te așteptăm la Nipon Auto, ne vom bucura să vă deservim u cele mai calitative piese auto.

ARCO: calitate de neînlocuit. Extinderea sortimen
Nipon Auto are plăcerea de a vă informa despre extinderea sortimentului de piese auto de la producătorul ARCO.
Nou! Ștergătoare de parbriz hibride NWB.
De peste 50 de ani, compania japoneză NWB produce ștergătoare de parbriz pentru conducerea confortabilă a vehiculelor. Odată cu sosirea toamnei, se acordă o atenție mai deosebită ștergătoarelor de parbriz care contribuie la o siguranță la volan.
Nou! AKEBONO - simbolul siguranței și calității
Suntem bucuroși să prezentăm AKEBONO Brake Industry Co., Ltd. Se poziționează cu încredere ca unul dintre liderii mondiali în producerea de componente ale sistemelor de frânare pentru autoturisme și motociclete. Produsele sub marca AKEBONO reprezintă de fapt un punct de referință în domeniul sistemelor de frânare pentru automobile.