Koyo: rulmenți japonezi de înaltă calitate

 Koyo - este o marcă de rulmenți care aparține corporației JTEKT. Compania dispune de o gamă largă de produse, de la rulmenți de cea mai mare dimensiune, cu un diametru exterior de până la șapte metri, și terminând cu rulmenți, cu un diametru interior de aproximativ un milimetru.


Koyo folosește cele mai bune produse ca materii prime moderne și tehnologii de înaltă calitate. În acest fel au fost creați rulmenți ceramici hibrizi, precum și o gamă largă de rulmenți care pot fi utilizați și în medii mai agresive și dure.

JTEKT Corporation este lider mondial în producerea rulmeților.

Alege ce este mai bun! Alege un lider global în rulmenți - Koyo!

Te așteptăm la Nipon Auto, ne vom bucura să vă deservim u cele mai calitative piese auto.

Sistemul de frânare Probleme. Soluții.
Sistemul de frânare este unul dintre cele mai importante în orice mașină. De funcționalitatea sa depinde de funcționarea corectă a mașinii, precum și siguranța rutieră. Când sistemul de frânare este rupt, este interzis în mod legal să mergeți pe șosea, deoarece este extrem de periculos pentru toți participanții la trafic.
Program de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă
Stimați clienți! Îmi perioada sărbătorilor de iarnă noi lucrăm:
Filtre pentru salon și motor
Filtrul de aer pentru mașină. Filtrele de aer funcționează în sistemele de admisie a aerului, ceea ce este necesar pentru a crea un amestec aer-combustibil. În absența unui filtru, tot praful, granulele de nisip, murdăria și apa pătrund în cilindrii motorului. Acest lucru afectează în mod semnificativ funcționalitatea motorului. Filtrul se ocupă de astfel de probleme și nu permite întregului sistem să eșueze. Când înlocuiți filtrul, acordați atenție la cât de strâns se fixează, astfel încât să nu existe goluri și spații.