Koyo: rulmenți japonezi de înaltă calitate

 Koyo - este o marcă de rulmenți care aparține corporației JTEKT. Compania dispune de o gamă largă de produse, de la rulmenți de cea mai mare dimensiune, cu un diametru exterior de până la șapte metri, și terminând cu rulmenți, cu un diametru interior de aproximativ un milimetru.


Koyo folosește cele mai bune produse ca materii prime moderne și tehnologii de înaltă calitate. În acest fel au fost creați rulmenți ceramici hibrizi, precum și o gamă largă de rulmenți care pot fi utilizați și în medii mai agresive și dure.

JTEKT Corporation este lider mondial în producerea rulmeților.

Alege ce este mai bun! Alege un lider global în rulmenți - Koyo!

Te așteptăm la Nipon Auto, ne vom bucura să vă deservim u cele mai calitative piese auto.

Alegerea corectă. Ștergătoarele de parbrize: nece
Dacă vă pregătiți să plecați în vacanță, nu uitați să verificați dacă ștergătoarele de parbriz sunt în ordine. Insectele mici, praful, umiditatea: acestea sunt însoțitorii călătoriei Dvs. În ceea ce urmează vă vom prezenta informații pentru ca vacanța Dvs să fie confortabilă și să nu ratați detaliile peisajului rutier. Peria de curățare, pusă pe lesa, este pusă în mișcare de un motor electric.
Nipparts: Istorie japoneză, calitate europeană.
Concernul Nipparts este un mecanism uriaș al pieselor de schimb pentru mașinile japoneze. Compania a fost fondată în 1981, de către renumiți producători de piese originale din industria automobilelor.