Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken. Fabricat

 Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken

 
SEIKEN - este o cunoscuta marcă de componente auto, aparținând companiilor japoneze SEIKEN CHEMICAL INDUSTRY CO., LTD. Produse de calitate superioară și de încredere în domeniul auto. Compania a fost creată  pe 20 aprilie 1959. Sediul 
 central este situat în Tokyo, iar producția în zona Shizuoka (Japonia).
 
Compania este specializată în fabricarea pieselor pentru mecanismul de frânare, piese pentru ambreiaj, piese de protecție pentru praf, soluții pentru frână și sistemul de răcire, etc. Produsele SEIKEN sunt utilizate în producția celor mai recunoscute  mărci auto cum ar fi: TOYOTA, NISSAN, MMC, Mazda și Hino.
 
Catalogul de produse de la SEIKEN:
 
- Antifreeze (verde / roșu) Long life coolant
- Antifreeze 50% (verde / roșu) Hyper long coolant
- CF-231 Soluție ermetică pentru radiator
- CF-301 Lubrifiant pentru componentele din cauciuc ale sistemului de frânare
- BF-4 Soluție pentru frână
 
   Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: 022 43-69-77.
Bujiile de aprindere. Elementul necesar al mașini
Nipon Auto vă reamintește: bujiile de aprindere selectate corect reprezintă o creștere a performanțelor motorului și o scădere a consumului de combustibil. Bujia este un dispozitiv pentru aprinderea unui amestec de aer-combustibil într-un motor cu combustie internă prin intermediul unei descărcări electrice, a cărei tensiune este de câteva zeci de mii de volți. Bujiile pot servi ca un
Bujiile sunt un element important pentru diesel.
Motorul diesel nu poate exista fără bujii. Este proiectată pentru a aduce combustibilul injectat la temperatura dorită pornirii motorului. De asemenea, sunt utilizate în sistemul de preîncălzire și pentru a porni încălzirea autonomă a mașinii. Bujiile nu creează o scânteie în timpul funcționării. Combustibilul este adus la temperatura dorită datorită încălzirii releului cu bujii.
Pregătirea pentru sezonul de iarnă: Schimbarea ul
Odată cu apariția vremii reci, cu vremea instabilă, trebuie să ne gândim la o îngrijire mai atentă a mașinii. Astăzi vom analiza ce lichide sunt folosite de mașină, care sunt proprietățile lor și când trebuie schimbate.