Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken. Fabricat

 Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken

 
SEIKEN - este o cunoscuta marcă de componente auto, aparținând companiilor japoneze SEIKEN CHEMICAL INDUSTRY CO., LTD. Produse de calitate superioară și de încredere în domeniul auto. Compania a fost creată  pe 20 aprilie 1959. Sediul 
 central este situat în Tokyo, iar producția în zona Shizuoka (Japonia).
 
Compania este specializată în fabricarea pieselor pentru mecanismul de frânare, piese pentru ambreiaj, piese de protecție pentru praf, soluții pentru frână și sistemul de răcire, etc. Produsele SEIKEN sunt utilizate în producția celor mai recunoscute  mărci auto cum ar fi: TOYOTA, NISSAN, MMC, Mazda și Hino.
 
Catalogul de produse de la SEIKEN:
 
- Antifreeze (verde / roșu) Long life coolant
- Antifreeze 50% (verde / roșu) Hyper long coolant
- CF-231 Soluție ermetică pentru radiator
- CF-301 Lubrifiant pentru componentele din cauciuc ale sistemului de frânare
- BF-4 Soluție pentru frână
 
   Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: 022 43-69-77.
Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță
Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.
KP Gasket: fabricat în Japonia
Istoria KP Gasket a început la 1 octombrie 1941 în Japonia. Până în prezent este unul dintre liderii care lucrează în domeniul creării garniturilor de înaltă calitate pentru
Vânzător – Consultant
"Nipon Auto" timp de 15 ani, ocupă o poziție de lider în segmentul său de piață. Compania oferă service pentru mașini la un nivel ridicat, precum și o selecție excelentă de piese de schimb originale și uleiuri de la brandurile mondiale. Puteți deveni parte a echipei noastre!