Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken. Fabricat

 Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken

 
SEIKEN - este o cunoscuta marcă de componente auto, aparținând companiilor japoneze SEIKEN CHEMICAL INDUSTRY CO., LTD. Produse de calitate superioară și de încredere în domeniul auto. Compania a fost creată  pe 20 aprilie 1959. Sediul 
 central este situat în Tokyo, iar producția în zona Shizuoka (Japonia).
 
Compania este specializată în fabricarea pieselor pentru mecanismul de frânare, piese pentru ambreiaj, piese de protecție pentru praf, soluții pentru frână și sistemul de răcire, etc. Produsele SEIKEN sunt utilizate în producția celor mai recunoscute  mărci auto cum ar fi: TOYOTA, NISSAN, MMC, Mazda și Hino.
 
Catalogul de produse de la SEIKEN:
 
- Antifreeze (verde / roșu) Long life coolant
- Antifreeze 50% (verde / roșu) Hyper long coolant
- CF-231 Soluție ermetică pentru radiator
- CF-301 Lubrifiant pentru componentele din cauciuc ale sistemului de frânare
- BF-4 Soluție pentru frână
 
   Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: 022 43-69-77.
Honda + Acura = numai piese auto originale!
"Honda" (Honda Motor Company, Honda Giken Kogyo KK) - o companie japoneză care deja de mai mult de 70 de ani se specializează în producția de autoturisme și motociclete, diverse mașini pentru construcții, precum și o varietate de motoare și piese auto.
HYUNDAI + Kia = Doar piese originale!
Hyundai se numără printre cele mai scumpe mașini din lume. Din limba coreeană numele mărcii este tradus ca "mișcare în pas cu vremurile". A fost înființată în 1967 pe baza companiei de constructii Hyundai Construction Co., Ltd.
PARTS-MALL. Combinația excelentă de preț și calit
PARTS-MALL este o companie coreeană recunoscută, care produce piese auto. Compania a fost înființată în 1998. În 2002, PARTS-MALL a început să-și extindă domeniului de activitate. Producția a devenit mai vastă, ceea ce a permis companiei Parts-Mall să intre pe piața mondială.