Uleiurile de înaltă calitate AISIN pentru transmis

Cutia de viteze este unul din principalele produse ale companiei AISIN, cunoscută în întreaga lume și utilizată de mai mult de 40 de producători de automobile. AISIN produce uleiuri de înaltă calitate pentru cutia de viteze automată.

Dacă ați ales uleiul Aisin, înseamnă că:

- Porniți ușoar automobilul în diferite condiții: la temperaturi scăzute și nu vă pierdeți timpul la pornire din cauza transferului mare de energie.

- Nu veți mai fi deranjat la schimbarea categoriei de viteze oferind caracteristici optime de alunecare la modificarea vitezei.

- Productivitate ridicată: pierderile de energie sunt reduse, siguranța este garantată.

Uleiul trebuie să îndeplinească toate cerințele motoarelor și tehnologiei moderne. De aceea s-a creat un nou produs - ulei semisintetic de transmisie 75w90 și ulei pe bază de minerale 80w90.

Uleiurile 75w90 sunt utilizate pe tot parcursul sezonului în cutiile de viteze pentru automobile și camioane, mașini de teren. Este potrivit pentru tracțiunea pe spate, tracțiunea pe față, dar și tractiune integrală.

Uleiul 80w90 este destinat utilizării pe tot parcursul sezonului pentru cutiile de viteză macanice în punțile de acționare mecanice.

Pentru mai multe informații, contactați echipa Nipon Auto!

Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken. Fabricat
Nipon Auto - distribuitor oficial Seiken
8 martie - zi libera
8 martie - zi libera 7,9,10 martie - activam in regim obisnuit
Uleiurile de înaltă calitate AISIN pentru transmis
AISIN (AISIN SEIKI CO., LTD, ca parte a TOYOTA) este unul dintre cei mai mari producători de transmisii automate și cutii de viteză. Datorită experienței îndelungate și dezvoltării tehnologiilor, AISIN a creat produse specializate fluide ATF și CVTF.