Трансмиссионные масла AISIN

   Aisin – бренд мирового значения в машиностроительной области, компания занимает лидирующие позиции в поставке комплектующих для японских и корейских авто. Автомобильные запчасти Aisin характеризуются безупречным качеством и надежностью.

   Сегодня компания входит в тройку специализированных производителей автоматических трансмиссий. AISIN поставляет на конвеер свой разработанные трансмиссий для большинства азиатских, европейских и американских автоконцернов. Ими же и было разработано разновидность трансмиссионных масел отвечающим абсолютно всем высочяишым стандатрам.

   Подобрать масло для автомобиля вы можете пройдя по ссылке

Bujiile de aprindere. Elementul necesar al mașini
Nipon Auto vă reamintește: bujiile de aprindere selectate corect reprezintă o creștere a performanțelor motorului și o scădere a consumului de combustibil. Bujia este un dispozitiv pentru aprinderea unui amestec de aer-combustibil într-un motor cu combustie internă prin intermediul unei descărcări electrice, a cărei tensiune este de câteva zeci de mii de volți. Bujiile pot servi ca un
Bujiile sunt un element important pentru diesel.
Motorul diesel nu poate exista fără bujii. Este proiectată pentru a aduce combustibilul injectat la temperatura dorită pornirii motorului. De asemenea, sunt utilizate în sistemul de preîncălzire și pentru a porni încălzirea autonomă a mașinii. Bujiile nu creează o scânteie în timpul funcționării. Combustibilul este adus la temperatura dorită datorită încălzirii releului cu bujii.
Pregătirea pentru sezonul de iarnă: Schimbarea ul
Odată cu apariția vremii reci, cu vremea instabilă, trebuie să ne gândim la o îngrijire mai atentă a mașinii. Astăzi vom analiza ce lichide sunt folosite de mașină, care sunt proprietățile lor și când trebuie schimbate.