Трансмиссионные масла AISIN

   Aisin – бренд мирового значения в машиностроительной области, компания занимает лидирующие позиции в поставке комплектующих для японских и корейских авто. Автомобильные запчасти Aisin характеризуются безупречным качеством и надежностью.

   Сегодня компания входит в тройку специализированных производителей автоматических трансмиссий. AISIN поставляет на конвеер свой разработанные трансмиссий для большинства азиатских, европейских и американских автоконцернов. Ими же и было разработано разновидность трансмиссионных масел отвечающим абсолютно всем высочяишым стандатрам.

   Подобрать масло для автомобиля вы можете пройдя по ссылке

Honda + Acura = numai piese auto originale!
"Honda" (Honda Motor Company, Honda Giken Kogyo KK) - o companie japoneză care deja de mai mult de 70 de ani se specializează în producția de autoturisme și motociclete, diverse mașini pentru construcții, precum și o varietate de motoare și piese auto.
HYUNDAI + Kia = Doar piese originale!
Hyundai se numără printre cele mai scumpe mașini din lume. Din limba coreeană numele mărcii este tradus ca "mișcare în pas cu vremurile". A fost înființată în 1967 pe baza companiei de constructii Hyundai Construction Co., Ltd.
PARTS-MALL. Combinația excelentă de preț și calit
PARTS-MALL este o companie coreeană recunoscută, care produce piese auto. Compania a fost înființată în 1998. În 2002, PARTS-MALL a început să-și extindă domeniului de activitate. Producția a devenit mai vastă, ceea ce a permis companiei Parts-Mall să intre pe piața mondială.