Noi poziții de piese auto - Tenacity

     Tenacity Auto Parts este compania fondată în 1973, specializată în producerea de piese auto din cauciuc-metal. Compania nu este doar un producător de piese de înaltă calitate, dar are și o echipă pentru care necesitățile clienților sunt prioritare. Se acordă o atenție deosebită procesului de producție, transportării, livrării, dar și raportului calitate/preț. Tenacity Auto Parts este spiritul pentru care oameni lucrează cu entuziasm și perseverență. 

     Forma pieselor este bazată și realizată cu ajutorul unor cuiuri/șuruburi din oțel de înaltă rezistență în combinație cu o formulă specială de cauciuc, ce permit rezistența la temperaturi înalte, uzură și oxidare.

     pozitii noi in sortimentul TENACITY

 

2018:01:06
Un nou sezon. Noi posibilități. Dacia.
Service-ul auto Nipon Auto are plăcerea de a anunța o extindere impresionantă a gamei. Acum, cu noi puteți găsi piesele necesare pentru mașinile Dacia!
2019:04:22
Ulei de ultimă generație pentru motor Profix 0W16
Uleiul Profix este produs de Sankyo Yuka K.K, fondată în 1934. Intră în cea mai mare companie petrolieră din Japonia, fiind principalul furnizor de lubrifianți pe conveer la 80% din producătorii de automobile din Japonia.
2019:04:18
O gamă impresionantă de piese auto CTR. Suporturi
Vă prezentăm CTR. Acesta este un producător renumit de piese auto. Mai mult de 1000 de poziții pentru mașina japoneză. Piesele CTR sunt certificate conform standardelor ISO 9001/9002.
2019:04:12