Extinderea sortimentului AISIN

      Stimati clienti si parteneri,

Suntem încântați să anunțăm că Nipon Auto extinde în mod constant sortimentul de piese a celor mai bune mărci japoneze.    Aisin este unul dintre cei mai mari producători mondiali de pese auto originale. Compania furnizeaza pompe de apa, componente de ambreiaj, cutii de viteze, piese pentru motoare, piese pentru sistemul de racire și alte piese auto pentru: Toyota, Daihatsu, Suzuki, Hino, Mitsubishi, Mazda, Isuzu, Nissan, Honda si altele.

                        Pozitii noi in sortimentul AISIN

Alegerea corectă. Ștergătoarele de parbrize: nece
Dacă vă pregătiți să plecați în vacanță, nu uitați să verificați dacă ștergătoarele de parbriz sunt în ordine. Insectele mici, praful, umiditatea: acestea sunt însoțitorii călătoriei Dvs. În ceea ce urmează vă vom prezenta informații pentru ca vacanța Dvs să fie confortabilă și să nu ratați detaliile peisajului rutier. Peria de curățare, pusă pe lesa, este pusă în mișcare de un motor electric.
Nipparts: Istorie japoneză, calitate europeană.
Concernul Nipparts este un mecanism uriaș al pieselor de schimb pentru mașinile japoneze. Compania a fost fondată în 1981, de către renumiți producători de piese originale din industria automobilelor.
Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță
Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.