Extinderea sortimentului AISIN

      Stimati clienti si parteneri,

Suntem încântați să anunțăm că Nipon Auto extinde în mod constant sortimentul de piese a celor mai bune mărci japoneze.    Aisin este unul dintre cei mai mari producători mondiali de pese auto originale. Compania furnizeaza pompe de apa, componente de ambreiaj, cutii de viteze, piese pentru motoare, piese pentru sistemul de racire și alte piese auto pentru: Toyota, Daihatsu, Suzuki, Hino, Mitsubishi, Mazda, Isuzu, Nissan, Honda si altele.

                        Pozitii noi in sortimentul AISIN

Honda + Acura = numai piese auto originale!
"Honda" (Honda Motor Company, Honda Giken Kogyo KK) - o companie japoneză care deja de mai mult de 70 de ani se specializează în producția de autoturisme și motociclete, diverse mașini pentru construcții, precum și o varietate de motoare și piese auto.
HYUNDAI + Kia = Doar piese originale!
Hyundai se numără printre cele mai scumpe mașini din lume. Din limba coreeană numele mărcii este tradus ca "mișcare în pas cu vremurile". A fost înființată în 1967 pe baza companiei de constructii Hyundai Construction Co., Ltd.
PARTS-MALL. Combinația excelentă de preț și calit
PARTS-MALL este o companie coreeană recunoscută, care produce piese auto. Compania a fost înființată în 1998. În 2002, PARTS-MALL a început să-și extindă domeniului de activitate. Producția a devenit mai vastă, ceea ce a permis companiei Parts-Mall să intre pe piața mondială.