Piese auto pentru motor

 În magazinul Nipon Auto găsiți o varietate largă a pieselor auto pentru motor, de la diferiți producători. Puteți achiziționa piese auto originale și licențiate: pistoane, segmenți, cuzineți, supape de evacuare și admisie, arbore cu came, rulmenți, pompe pentru ulei, pompe pentru combustibil, simeringuri, un set complet de garnituri.

 Vă așteptăm cu un sortiment bogat de piese auto și desigur un serviciu rapid de livrări.

Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță
Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.
KP Gasket: fabricat în Japonia
Istoria KP Gasket a început la 1 octombrie 1941 în Japonia. Până în prezent este unul dintre liderii care lucrează în domeniul creării garniturilor de înaltă calitate pentru
Vânzător – Consultant
"Nipon Auto" timp de 15 ani, ocupă o poziție de lider în segmentul său de piață. Compania oferă service pentru mașini la un nivel ridicat, precum și o selecție excelentă de piese de schimb originale și uleiuri de la brandurile mondiale. Puteți deveni parte a echipei noastre!