Reducere la instalarea placutelor de frina TBT - 1

      O noua promotie la Nipon Auto!

La procurarea placutelor de frina TBT in magazinul Nipon Auto, puteti primi o reducere la instalare in serviceul nostru in marime de 100 lei. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa descarcati cuponul si sa veniti cu el la noi in magazin.

Placutele de frina 
TBT" Linea "Intima" - este în primul rând o garanție, siguranță și înaltă calitate, realizate prin tehnologii japoneze.

 

Descarca Cuponul

*Perioada promotiei – iunie 2017 *reducere la instalare doar pentru placutele TBT 

 

Alegerea corectă. Ștergătoarele de parbrize: nece
Dacă vă pregătiți să plecați în vacanță, nu uitați să verificați dacă ștergătoarele de parbriz sunt în ordine. Insectele mici, praful, umiditatea: acestea sunt însoțitorii călătoriei Dvs. În ceea ce urmează vă vom prezenta informații pentru ca vacanța Dvs să fie confortabilă și să nu ratați detaliile peisajului rutier. Peria de curățare, pusă pe lesa, este pusă în mișcare de un motor electric.
Nipparts: Istorie japoneză, calitate europeană.
Concernul Nipparts este un mecanism uriaș al pieselor de schimb pentru mașinile japoneze. Compania a fost fondată în 1981, de către renumiți producători de piese originale din industria automobilelor.
Setul de lanț de distribuție de la Arco: Siguranță
Ce este lanțul de distribuție? Lanțul de distribuție este responsabil pentru buna funcționare a mecanismului de distribuție a gazului. Lanțul de distribuție sincronizează rotația diferitelor mecanisme ale motorului, cum ar fi un arbore cu came și arborele cotit.