Reducere la instalarea placutelor de frina TBT - 1

      O noua promotie la Nipon Auto!

La procurarea placutelor de frina TBT in magazinul Nipon Auto, puteti primi o reducere la instalare in serviceul nostru in marime de 100 lei. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa descarcati cuponul si sa veniti cu el la noi in magazin.

Placutele de frina 
TBT" Linea "Intima" - este în primul rând o garanție, siguranță și înaltă calitate, realizate prin tehnologii japoneze.

 

Descarca Cuponul

*Perioada promotiei – iunie 2017 *reducere la instalare doar pentru placutele TBT 

 

Sistemul de frânare Probleme. Soluții.
Sistemul de frânare este unul dintre cele mai importante în orice mașină. De funcționalitatea sa depinde de funcționarea corectă a mașinii, precum și siguranța rutieră. Când sistemul de frânare este rupt, este interzis în mod legal să mergeți pe șosea, deoarece este extrem de periculos pentru toți participanții la trafic.
Program de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă
Stimați clienți! Îmi perioada sărbătorilor de iarnă noi lucrăm:
Filtre pentru salon și motor
Filtrul de aer pentru mașină. Filtrele de aer funcționează în sistemele de admisie a aerului, ceea ce este necesar pentru a crea un amestec aer-combustibil. În absența unui filtru, tot praful, granulele de nisip, murdăria și apa pătrund în cilindrii motorului. Acest lucru afectează în mod semnificativ funcționalitatea motorului. Filtrul se ocupă de astfel de probleme și nu permite întregului sistem să eșueze. Când înlocuiți filtrul, acordați atenție la cât de strâns se fixează, astfel încât să nu existe goluri și spații.