Incarcare si intretinere sistem de climatizare

Sistemul de aer conditionat are nevoie de intretinere periodica, nu numai pentru functionare, dar mai presus de toate, pentru a asigura intrarea de aer pur in habitaclu. In aceste zile aerul conditionat este la mare cautare in masinile noastre. Si pe buna dreptate, avand in vedere temperaturile din termometre. Cu toate astea, inainte de a-l porni trebuie sa ne asiguram ca instalatia noastra indeplineste normele necesare unei functionari corespunzatoare. Cele mai comune actiuni de mentenanta a instalatiei de aer conditionat sunt verificarea, curatarea si incarcarea.

2017:05:26
Set modern de ambreiaj Aisin. Soluție profitabilă!
Aisin a lansat setul de conversie a ambreiajului TwinDisc pentru a înlocui volantul cu masă dublă (DMF). Principalul avantaj al setului de conversie TwinDisc SWT-378 este un disc ambreiaj pe ambele părți. Absortează și neutralizează vibrațiile emise de motor la turații reduse.
2019:05:22
Ne pregătim de vară. Suspensie. 555
Zăpada și gheață din timpul iernii, gropile în primăvară. Mașina se confruntă cu condiții dificile pe drumurile noastre. Pregătiți-vă prietenul cu patru roți pentru sezonul de vară și mergeți în vacanță cu ușurință.
2019:05:18
Cap de bară, plăcuțe de frână CTR
Vă prezentăm CTR. Acesta este un producător renumit de piese auto. Mai mult de 1000 de elemente pen tru mașinile japoneze. Piese auto CTR sunt certificate conform standardelor ISO 9001/9002.
2019:05:14