Gama de uleiuri originale

 Multstimați clienți! Compania NiponAuto își extinde sortimentul de uleiuri originale japoneze Toyota, Mitsubishi, Nissan, Honda, Subaru. Ulei de performanţă înaltă asigura o stabilitatea termică excelentă şi rezistenţa superioară la oxidare, protejează garniturile de etanşare, astfel prevenind şi scurgerile de ulei. Pentru informatii adaugatoare sunati la: /+373 22/ 45-93-27, 43-69-77, 40-66-56.

 

Honda + Acura = numai piese auto originale!
"Honda" (Honda Motor Company, Honda Giken Kogyo KK) - o companie japoneză care deja de mai mult de 70 de ani se specializează în producția de autoturisme și motociclete, diverse mașini pentru construcții, precum și o varietate de motoare și piese auto.
HYUNDAI + Kia = Doar piese originale!
Hyundai se numără printre cele mai scumpe mașini din lume. Din limba coreeană numele mărcii este tradus ca "mișcare în pas cu vremurile". A fost înființată în 1967 pe baza companiei de constructii Hyundai Construction Co., Ltd.
PARTS-MALL. Combinația excelentă de preț și calit
PARTS-MALL este o companie coreeană recunoscută, care produce piese auto. Compania a fost înființată în 1998. În 2002, PARTS-MALL a început să-și extindă domeniului de activitate. Producția a devenit mai vastă, ceea ce a permis companiei Parts-Mall să intre pe piața mondială.