Kit-ul de reparatie caseta directie

 Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie, nu contine elementele metalice precum axul cremalier, distribuitor, rulmenti - deoarece in general acestea nu se gasesc de cumparat decat pentru anumite modele de casete si nici nu se schimba decat in cazuri foarte speciale - in cazul in care nu mai merg refolosite sau prezinta o uzura pronuntata, in aceste cazuri noi avem solutia - puteti intreba telefonic si orice consultant ce va raspunde la telefon 069166826 va poate da toate lamuririle necesare.

2016:12:12
S-Oil: 4 = 5
Atenție! Dăm start promoției 4 = 5: la procurarea a 4 litri din cel mai bun ulei coreean S-Oil, primiți 1 litru gratuit. De asemenea, achiziționând un filtru de ulei, beneficiezi GRATUIT de schimbarea uleiului.
2020:02:16
Tenacity - un profesionist în fabricarea pieselor
Tenacity Auto Parts Co., Ltd a fost fondată în 1973, iar până în prezent este un profesionist în fabricarea de piese din cauciuc și cel mai mare furnizor internațional al acestora. Tenacity produce piese de înaltă calitate, fiind o preocupare orientată către client.
2020:02:03
Țevile: aplicare și posibile avarii.
De ce avem nevoie de țevi? Țevile sunt conexiuni cu furtun flexibil care servesc ca transfer și mișcare de lichide în sistemele de vehicule.
2020:01:29